0
Tasuta transport alates 50€
Kirjeldus Andmed Retseptid Loe lisaks
  • Kõrge raua, magneesiumi ja kaltsiumi sisaldusega
  • Kiudainerikas
  • Kodus keedetud ubade värskuse ja tugevama struktuuriga, seega kui konserveeritud pehmed oad pole sulle mokkamööda, leiad Auga ubade näol oma toidulauale kindlasti uue lemmiku.

Cannellini-oad on on ümaramad ja lamedama otsaga kui valged aedoad, väga populaarsed Itaalias. Oad on leebe maitsega ning sobivad hästi suppide, salatite, ühepajatoitude ja oakotlettide valmistamiseks.

Loodusväe tootevalikus on mitut erinevat sorti maitsvaid ubasid, vaata lähemalt siit!

Cannellini-ubadest saab organism palju rauda, kaltsiumi ja magneesiumi, mis tugevdavad hambaid ja luid. Raua tõhusamaks imendumiseks soovitatakse ube süüa koos C-vitamiini sisaldavate köögiviljadega.