Mustika mokteil

Värsketest mustikatest ja metsmustikamahlast valmistatud suvine mustikamokteil mõjub palava ilmaga mõnusalt värskendavalt ja kustutab janu.

Vaata retsepti

Rabarberikook krõbeda kaerahelbe kattega

Praegusel mõnusal kevadsuvisel ajal on värsket rabarberit mõnus võtta nii oma peenralt kui ka poelettidelt. Rabarber oma happelisusega sobib suurepäraselt täiustama soolaseid roogi, mille kõrvale sobib värskendav rabarberi mullijook. Siinkohal ei saa aga üle ega ümber rabarberi koogist. Kuidas aga maitseb rabarberikook kaerahelvestega? Proovi järgi!

Vaata retsepti

Viguriga tokisaiad

Kui tahad kas endale, oma perele või sõpradele pakkuda unustamatu (maitse)elamuse, võta ette värskes õhus tokisaiade küpsetamine. Punased põsed, säravad silmad, kustumatud mälestused ja moosised naerusuud garanteeritud!

Vaata retsepti

Kausismuuti krõmpsuva tatraga

Suvi ja kausismuuti käivad kokku (kui elavaid klassikuid tsiteerida) nagu Saaremaa ja tuulik, nagu Pärnu linn ja muulid... ja kui sellesse kooslusesse lisada ka šokolaadised tatrakrõmpsud, on elu elamist väärt.

Vaata retsepti

Piparkoogipõhjal vegan juustukook

See hõrk talvenaudingute-maitseline vegan juustukook on ideaalne, kergem ning tervislikum alternatiiv nö päris juustukoogile ning valmib lihtsalt ja kiirelt. Ära unusta kooki eelmisel õhtul valmis teha ning külmkappi seisma panna, et kõik maitsed korralikult seguneda saaksid.

Vaata retsepti