Kausismuuti krõmpsuva tatraga

Suvi ja kausismuuti käivad kokku (kui elavaid klassikuid tsiteerida) nagu Saaremaa ja tuulik, nagu Pärnu linn ja muulid... ja kui sellesse kooslusesse lisada ka šokolaadised tatrakrõmpsud, on elu elamist väärt.

Vaata retsepti

Kirju kinoasalat kurgi, tomati ja avokaadoga

Kinoa on erakordselt tänuväärne salatikomponent, andes salatile lisaks mõnusale krõmpsuvale tekstuurile ka pähklist maitset, aidates samal ajal oma tänuväärselt neutraalse maitsega teisi maitsed kas siduda või esile tõsta. Igaüks võib seda salatit vastavalt oma maitsele ka ise edasi arendada.

Vaata retsepti

Hirsiroog köögiviljade ja munaga

Hirss on iidne, tervislik ja kõrge toiteväärtusega teravili, milles on rikkalikult valku, kiudaineid ning vitamiine ja mineraalaineid, näiteks B-grupi vitamiine, kaltsiumit, rauda, kaaliumit, tsinki, magneesiumit.

Vaata retsepti

Heidi Hanso Itaalia roog

Nädalavahetusel tegime lastega süüa, meie pere totaalset lemmiktoitu, tänu millele Uma ja Raju küüslauku, sibulat, oliive ja kappareid ja seeni armastavad.

Vaata retsepti

Vokiroog aedviljade ja kinoaga

Köögiviljadest valminud vokiroog lisab maitsval viisil päevamenüüsse korraliku portsu köögivilju, mida tuleb toitumissoovituste kohaselt süüa 5-7 portsjonit (st 5-7 peotäit).

Vaata retsepti

Puuviljad pähklidipiga

Uskumatu, millise mõnusa, maitsva ja tervisliku dipikastme saab lihtsa vaevaga kiirelt valmis blenderdada pähklitest, datlitest ja kookospiimast. Kirsiks tordil on näpuotsaga kardemoni.

Vaata retsepti

Peperonata ehk tomatine paprikahautis

Peperonata ehk tomatine paprikahautis on üheks näiteks sellest, kuidas hästi lihtsatest koostisosadest saab valmistada maitsva ja mõnusa taimse roa, mis sobib nii toekama liha- või kalaroa juurde, iseseisvaks vahepalaks, pastakastmeks või siis lihtsalt leivale-saiale sättimiseks.

Vaata retsepti