Peperonata ehk tomatine paprikahautis

Peperonata ehk tomatine paprikahautis on üheks näiteks sellest, kuidas hästi lihtsatest koostisosadest saab valmistada maitsva ja mõnusa taimse roa, mis sobib nii toekama liha- või kalaroa juurde, iseseisvaks vahepalaks, pastakastmeks või siis lihtsalt leivale-saiale sättimiseks.

Vaata retsepti

Punase oa brownie

Jahuvaba mahlane šokolaadikook, milles astuvad ülesse suure valgusisaldusega vitamiini- ja mineraalaineterikkad punased oad, viib keele alla ka suurimal kaunviljapõlguril.

Vaata retsepti

Marokopärane määre võiubadest

Pisut hummust meenutava maitsekombinatsiooniga võiubadest määre on ideaalne suutäis kõigile neile, kes hindavad kõrgelt taimseid määrdeid või dipikastmeid. Ubadele võib seltsiks sättida krõbeda lavašši, mille valmistamine on lihtsamast lihtsam.

Vaata retsepti

Karamelline oa-blondie

Täpselt ideaalne retsept kõikidele nendele, kes otsivad midagi eriti maitsvat ja karamelliselt magusat, aga soovivad samas, et kogu see mõnu ka tervislik oleks.

Vaata retsepti

Kinoa vormiroog

Kinoa toitaineline profiil on muljetavaldav – kinoa on rikkalik valgu, kiudainete, aminohapete, B-vitamiinide, mitmete mineraalainete ja muude oluliste toitainete allikas. Pane meie mahe kinoa paari basiilikukastme ja muu mõnusaga ning naudi soojalt!

Vaata retsepti

Looduslikud kummikommid

Kui isutab vanade heade kummikommide järele, võta nende tegemine ise ette. See on nii palju lihtsam, kui alguses tundub. Vaja läheb kõigest paari komponenti ja tulemus on oi-kui-maitsev ning tervislik!

Vaata retsepti