Rabarberikook krõbeda kaerahelbe kattega

Praegusel mõnusal kevadsuvisel ajal on värsket rabarberit mõnus võtta nii oma peenralt kui ka poelettidelt. Rabarber oma happelisusega sobib suurepäraselt täiustama soolaseid roogi, mille kõrvale sobib värskendav rabarberi mullijook. Siinkohal ei saa aga üle ega ümber rabarberi koogist. Kuidas aga maitseb rabarberikook kaerahelvestega? Proovi järgi!

Vaata retsepti

Viguriga tokisaiad

Kui tahad kas endale, oma perele või sõpradele pakkuda unustamatu (maitse)elamuse, võta ette värskes õhus tokisaiade küpsetamine. Punased põsed, säravad silmad, kustumatud mälestused ja moosised naerusuud garanteeritud!

Vaata retsepti

Taimne pitsa valge oa põhjal

Kui tuleb pitsa isu, aga tahaksid midagi tavapärasest pitsast kergemini seeditavat, toitainerikkamat ja tervisesõbralikumat, proovi meie maitsvat taimset pitsat, mille põhjas kasutasime vaid ube, toortatrajahu ja maitseaineid.

Vaata retsepti