Vaarikakreem

  • 400 ml kookospiima
  • 200 g vaarikaid
  • 2 banaani
  • 4 tl tšiiaseemneid
  • 100 g India pähkleid

Viiluta banaanid ja aseta sügavkülma. Kui viilud kõik üksteisest eraldi asetada, siis külmuvad need umbes kahe tunniga. Karbis või kausis peaks neid hoidma külmas üleöö. India pähkleid tuleks samuti üleöö vee all hoida ning siis loputada ja korralikult kurnata.

Kui eeltöö tehtud, siis aseta kõik koostisosad kannmikserisse ja lase sellel umbes kaks minutit tööd teha. Kui kreemis on tunda veel pähklitükke, siis lase mikseril veel paar-kolm minutit käia. Tulemus peaks olema mõnusalt õhuline ja siidine.

Jaga portsjon neljaks ja kaunista näiteks krõmpsuvate kanepiseemnete, kakaonibside, mandlilaastude või marjadega.

Retsepti autor: toitumisnõustaja Laura Kivisoo, TerviseGeen