Toortatrapada krevettide ja päikesetomatitega

Sellest kogusest jagub isust sõltuvalt 1-2 sööjale.

Selle maitsva paja tegemiseks läheb vaja:

  • 70 g Loodusväe toortatrakruupe
  • 130 g krevette
  • 75 g tomatipastat
  • 50 g päikesekuivatatud tomateid, õlist nõrutatuna, hakituna
  • 30 g päikesekuivatatud tomatite pestot ehk pesto rosso’t
  • 1 tl palsamiäädikat
  • 1 küüslauguküüs, hakituna
  • Himaalaja soola, pipart, tüümiani, punet, basiilikut, tilli

Keeda toortatar pehmeks.

Sega juurde ülejäänud koostisained, maitsesta ja hauta, kuni krevetid on valmis.

Vajadusel lisa vett, et pada liiga kuiv ei oleks.

Retsept ja foto: Teevi Pau, kokaraamatu “Teejuht makrotoitainete maailmas” üks autoritest.