Rikkalikult šokolaadine kaerahelbepuder

Ühele

  • 0,5 klaasi kaerahelbeid
  • Klaas vett
  • 2 spl kookospiima
  • 0,5 spl toorkakaod
  • 0,5 spl maapähklivõid
  • Peotäis mustikaid
  • Soovi korral 1 spl taimset proteiinipulbrit
  • Kaunistamiseks marju, nt põldmarju ja toorkakaonibse

Keeda kaerahelbed veega. Kui helbed on pehmed, lisa hulka kookospiim ja sega ühtlaseks.

Sega valmis pudru hulka toorkakao, maapähklivõi ja 1 spl kanepiproteiini või muud taimset proteiinipulbrit. Ent võid selle ka lisamata jätta.

Sega pudru hulka veel mustikad ning kaunista puder marjadega ja kakaonibsidega või muude sulle meelepäraste lisanditega. Naudi!

Retsepti autor: Melissa Viiron