Riisivahvlid kookosvahukoorega

Vahusta kookospiim maitseainetaga või kakaoga. Selleks on vaja hoida kookospiima purki enne üle öö külmas. Ava purk ja koori lusikaga pealt ära tahke koor. Alles jäänud vedeliku saad ära kasutada hiljem teistes toitudes.

Vahusta nagu tavalist vahukoort, lisades vahustamisel maitseks vanilli, mett või steviat, kuid kookospiimal on ka endal loomulik magus maitse. Kui sulle maitseb šokolaadine kookoskreem, võid lisada ka kakaopulbrit. Selle maitsekooslusega sobib hästi veel banaan.

Lisa valmis kreemi riisivahvlite vahekreemiks või pane lihtsalt vahvlite peale, teist vahvlit katteks asetamata. Soovi korral aseta kõige peale veel ka banaaniviilud. Naudi kohe, et vahvlid läbi ei imbuks.

Retsepti autor: Helena-Laura Lesment