Minitarretised piparkoogipõhjal

Magustoidu tegemiseks läheb vaja:

Valmistamine:

Töötle piparkoogid ja kookosõli köögikombainis ühtlaseks massiks ning suru saadud segu koogivormi(desse).

Võid teha nii ühe suure või palju väikseid tarretisi. Tuuli kasutas maiuspalade mugavamaks kättesaamiseks silikoonist muffinivormi. Lahtikäivast rõngasvormist on magustoitu samuti pärast hõlpsam välja võtta.

Aseta põhi 10 minutiks külmikusse tahenema.

Sega želatiin koos 8 spl külma veega ning lase 10 minutit paisuda. Seejärel sulata paisunud želatiin vesivannil ning sega mahla sisse.

Võta kapist tahenenud piparkoogipõhjad, aseta peale jõhvikad ning vala üle mahla-želatiini seguga.

Aseta magustoit külmikusse üleöö tarretuma ning naudi järgmisel päeval koos sõprade ja aurava tassi teega.

Retsept ja foto: Tuuli Ivainen