Kookosene karri kikerhernestega

Karri 2-3 inimesele:

  • 1 purk Loodusväe mahedat kookospiima
  • 1 pakk Auga mahedaid kikerherneid
  • Karripastat 160 g
  • Loodusvähe mahedat Jasmiini riisi
  • 2 keskmist sibulat
  • 2-3 keskmist porgandit, 100ml vett
  • Soovi korral lisa tomatikuubikuid (värskeid või konserveeritud). Annavad lisa särtsu ja sobivad imeliselt!

Valmistamine:

Vala kokku kookospiim ja vesi ja lase keema tõusta.  Tükelda sibul ja porgandid ning pruunista pannil. Seejärel lisa karripasta, sega sibula-porgandiseguga ning lisa kikerherned. Pruunista segu veel paar minutit ning lisa seejärel kookospiima-vee segule. Kata pott kaanega ning lase madalal kuumusel 10-15 minutit podiseda. Maitsesta soolaga ning lisa soovi korral ka natuke värsket laimi mahla. Serveeri koos keedetud Jasmiini riisi ning meelepäraste köögiviljadega.

Retsept ja foto: Tuuli Ivainen