Kaerahelbe toorpuder marjamahlaga

2 portsjonit

  • 8 spl jämedaid täisterakaerahelbeid
  • 2 spl kookoshelbeid
  • 1 pehme küps banaan
  • 1 dl 100%-list naturaalset marjamahla (nt mustikamahl, mustasõstramahl vms)
  • 2 spl India pähkleid
  • 2 tl vedelat toatemperatuuril seisnud kookosõli
  • 2 näpuotsatäit soola
  • 2 näpuotsatäit vaniljesuhkrut
  • 4 spl meelepärast toormoosi

Vajuta banaan kahvliga püreeks. Loputa kaerahelbed sõelal hoolikalt kuuma veega. Sega banaan kaera- ja kookoshelvestega. Lisa sool ja vanilje, kookosõli ning mahl. Klopi ühtlaselt läbi. Pane kinnisesse nõusse või karpi üleöö maitsestuma. Hommikul serveeri kergelt röstitud india pähklite ja toormoosiga.

Retsepti autor: Helena-Laura Lesment