Heidi Hanso Itaalia roog

Sellel korral pikalt ei jutusta, vaid anname sõna kohe Heidile.

“Nädalavahetusel tegime lastega süüa, meie pere totaalset lemmiktoitu, tänu millele Uma ja Raju küüslauku, sibulat, oliive ja kappareid ja seeni armastavad. Toidu ristisid lapsed Itaalia toiduks, sest jutustasin neile kunagi, kuidas selle maa lapsed täiega küüslauku ja sibulat armastavad ja ühtlasi vanematel kokata aitavad, mis omakorda tähendas seda, et kôik, mida hakkida saab, saab hakitud väänikute poolt. Isegi sibul!”

Varu endale:

Pane pannile hea surakas oliiviõli, viska sisse laste hakitud küüslaugud, kapparid, hakkliha ja seenetükid.

Üsna varsti lisa ka sibul, oliivid ja kuumuta madalal tulel, kuni köök lõhnab nagu…. Itaalia restoran ja hakkliha on küpsenud.

Nüüd lisa tomatipasta, purustatud tomatid ja oad, maitsesta soola ja pipraga, lisa pool lusikatäit mett ja lase kastmel umbes 10 minutit mõnusasti podiseda.

Pane samal ajal keema pasta ning jäta see mõnusalt al denteks.

Õnnitlused! Sinu köögis on valminud söök, mida jagub tervele perele ja mille koossöömisest tunnevad kõik mõnu!

Retsept ja foto: Heidi Hanso