Mustika mokteil

Värsketest mustikatest ja metsmustikamahlast valmistatud suvine mustikamokteil mõjub palava ilmaga mõnusalt värskendavalt ja kustutab janu.

Vaata retsepti

Rabarberikook krõbeda kaerahelbe kattega

Praegusel mõnusal kevadsuvisel ajal on värsket rabarberit mõnus võtta nii oma peenralt kui ka poelettidelt. Rabarber oma happelisusega sobib suurepäraselt täiustama soolaseid roogi, mille kõrvale sobib värskendav rabarberi mullijook. Siinkohal ei saa aga üle ega ümber rabarberi koogist. Kuidas aga maitseb rabarberikook kaerahelvestega? Proovi järgi!

Vaata retsepti

Kookosene karri kikerhernestega

Karri on üks maailma kõige maitsvamaid roogasid ja paljudel on kindlasti oma lemmik. Sõna "karri" võib viidata vürtside segule, mida nimetatakse "karripulbriks" ja samas ka erinevate kultuuride valmistatud "karri" roale.

Vaata retsepti

Viguriga tokisaiad

Kui tahad kas endale, oma perele või sõpradele pakkuda unustamatu (maitse)elamuse, võta ette värskes õhus tokisaiade küpsetamine. Punased põsed, säravad silmad, kustumatud mälestused ja moosised naerusuud garanteeritud!

Vaata retsepti